Flexchair

Veldon FlexChair

Stabiliteit meten en trainen

Hoe beter de stabiliteit en de coördinatie van uw spieren, hoe soepeler u beweegt.  Met de speciale Flexchair meten en trainen we heel gericht diverse spiergroepen. Met als gevolg: een betere houding, meer kracht en stabiliteit en minder klachten.

Hoe werkt het precies?

De Flexchair is een bijzondere stoel met 2 verschillende 3-dimensionale bewegingsmechanismen. Door middel van een sensor wordt de stoel verbonden met een softwareprogramma op een computer. Alle oefeningen die u erop doet worden nauwkeurig gemeten. U ziet meteen op het scherm hoe uw spieren functioneren en welke oefeningen u kunt doen om de spieren te versterken. De meet en trainingsgegevens bij onderzoek en evaluatie worden vastgelegd in een online-database

Wanneer is de Flexchair aan te raden?

Als de spieren rond rug, bekken, enkel, knie of heup niet sterk genoeg zijn en daardoor klachten geven, dan is de Veldon Flexchair® een goede optie. Ook voor een betere coördinatie of sportprestatie, kunt u hiermee gericht en snel resultaten boeken.

Ervaringen met de Flexchair

Binnen onze praktijk is de flexchair een geliefd hulpmiddel om stabiliteits-, houdings- en bewegingsproblemen in bekken- en onderrugregio visueel inzichtelijk te maken.

Voor meer informatie : www.veldon.nl