Bedrijfsfysiotherapie

Bedrijfsfysiotherapie via TIGRA

Sinds oktober 2011 zijn wij als TIGRA Leiden een zelfstandig onderdeel van het landelijke TIGRA, voor vitale werknemers. Het is een franchise-onderneming waaruit we bedrijfsfysiotherapie aanbieden.

Wat doen wij?

Wij begeleiden uw arbeidsongeschikte werknemers op hun weg terug naar werk. Daarnaast helpen wij met de aanpak van dreigend verzuim en proberen wij ziekteverzuim te voorkomen.
Ons werk bestaat uit 3 onderdelen:

1. Bedrijven adviseren
2. Voorlichting en training geven
3. Werken naar duurzame inzetbaarheid
4. Kennissessies organiseren om u te adviseren en te inspireren

Wilt u op de hoogte blijven van onze werkzaamheden en activiteiten? Volg ons op LinkedIn.

Uitgelicht:

De eerste webinar staat gepland op 1 december en staat in het teken van thuiswerken. Nu we er echt niet meer omheen kunnen, het thuiswerken de nieuwe norm.

Er zijn diverse voorbeelden te noemen van een ander ritme en andere gewoontes nu we thuiswerken. Waarbij we te lang, krampachtig, in een verkeerde houding zitten, in een slecht geventileerde, te donkere ruimte.
Tijdens de webinar maken we een ieder bewust van al deze thuiswerk gewoontes en willen we samen aan de slag om deze gewoontes te doorbreken. Zodat u en uw collega’s hier ook bewust mee om kunnen gaan om te voorkomen dat collega’s uitvallen met stress of burn-out klachten
Jac Wagemakers zal met zijn collega’s deze webinar verzorgen.

Voor: Iedere HR adviseur of leidinggevende die het beste voor heeft met zijn team
Wanneer: Dinsdag 1 december
Hoe laat: 16:30 tot 17:15 

Meld u aan via dit formulier.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?